Rólam

Pocak Panna
Szia Kedves Olvasóm!


Pocak Panna vagyok, egy húszas évei végén járó gasztro kalandor, aki számos betegségből gyógyult ki, és aki ínycsiklandozó gluténmentes és paleos recepteket kreál és tippekkel és tanácsokkal látja el azokat, aki szintén változás útjára szeretnének lépni.

Blogolni 2009-ben kezdtem, és Nigella cukorban tömény sütijeitől gyorsan jutottam el 2010-ben a Paleo megváltást jelentő világába. Számos betegségemtől búcsúztam el a paleo hatására: PCOS, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés, valamint sok nyomasztó tünettől szabadultam meg, mint vérszegénység, folytonos náthák, hasgörcsök, emésztési problémák...csak nevezd meg, én szenvedtem tőle! 
Időközben kiderült, hogy glutén-, laktóz-, tejfehérje- és tojás érzékeny is vagyok. :) De én nem csüggedtem, tovább paleoztam, nem megvonva a finomságokat, amiket megosztottam és máig megosztok Veletek és azóta is csak tökéletesen egészséges vagyok.

Diploma után kicsit utazgattam a világban a férjemmel, éltünk és dolgoztunk Skóciában és Katarban is, majd hazatérve 2015-ben megszületett a kisfiam. Jelenleg Bogyókáé testem, lelkem, és ugyan a blogom kicsit lecsendesedett, hamarosan új erőre kapva valósítom meg szuper terveimet.Ha kíváncsi vagy, milyen újdonságokkal jövök, iratkozz fel a hírlevelemre itt és kapsz egy 25 szuper receptet tartalmazó ebookot!


Bátran küldj egy emailt ha kérdésed van, ezt a bal oldalon az "üzenj pannának" fülön megteheted.