vasárnap, július 10, 2011

Pikáns csirkemell mustárral, szalonnával, és vegyes körettel (paleo)Sokan kérdezik tőlem, hogy mit eszünk a hétköznapokon. Már nagyon régóta tervezem, hogy feltöltöm a mindennapi ebédeinket, amelyek bár elég egyszerűek, mégis nagyon nagyszerűek és úgy érzem, hogy jó paleos példaként szolgálnak. Ez a tegnapi ebédünk volt, nagyon gyorsan kész van, ami nem hátrány ebben a hőségben, ráadásul frissen, forrón és hidegen, pl. hideg vacsorának is egyaránt nagyon ízletes, kellemes, könnyű és mégis kiadós. Számunkra a desszert ma mézédes görögdinnye volt. 


5 megjegyzés :

 1. Köszönöm Bianka!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Panna!
  Mi most fogunk hozzá a paleo diétához, most gyűjtögetem a recepteket. A Te blogod ösztönöz a legjobban, nem beszélve a stílusodról..
  Ha van időd ilyen egyszerű ebéd receptjeidet várom szeretettel. Kriszti

  VálaszTörlés
 3. Hát bizar az egész és divatnak tartom. Majd kiderül erről is hogy nem is olyan jó mint ahogy gondolták. Én eszem mindent . Ha nagyon szeretnék fogyni mindennek a negyedét enném meg. Szerintem a szervezetünknek minden ma használatos ételre szüksége van. Féltelek benneteket hogy kárt tesztek magatokban ezekkel a divat irányzatokkal.

  VálaszTörlés
 4. Kedves Kriszti!

  Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, nagyon boldoggá tesz, hogy inspirációul szolgál a blogom, Ti pedig motiváltok engem! :) További sok sikert kívánok a paleohoz! Igyekszem a hétköznapi receptekkel is!  Kedves Névtelen (12/jan/4)!

  Aranyos vagy, megmosolyogtattál. :) Aggodalomra semmi ok, olvasgasd csak a kommenteket a blogomon és majd meglátod Te is. :)

  VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!