szerda, március 02, 2011

Datolyás ropogós (glutén-, cukor- és laktóz-mentes, paleo, vegán)



Ez a nagyszerű és klasszikus datolyás szelet, melyet a Kifőztük februári számában olvashattatok, de aki elmúlasztotta, az gyorsan menjen és töltse le innen, mert rengeteg nagyszerű recept van benne!

Tele minden jóval, datolyával, dióval, naranccsal, kókusszal, fahéjjal, szerencsendióval és egyéb jóval, vegán és paleo. Laktató, természetesen édes desszert, érdemes kipróbálni!


7 megjegyzés :

  1. Fantasztikus. Nem vagyok nagy datolya evő, főleg nyersen, de sütiben jöhet, nagyon is

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gusztusos, és ha egy szép napon idő előtt nem eszem meg a datolyát (Biankával ellentétben..), akkor szívesen kipróbálom, addig is elmentem a receptet. :-)

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon jó recept! Ráadásul vegán. Meg fogom csinálni! :)

    VálaszTörlés
  4. Én is kérnék szépen, istenien néz ki, és a datolyát is szeretjük. Szóval egyben van minden :)

    VálaszTörlés
  5. Jelentem a recept kipróbálva... just a perfect cake!!! Fantasztikus íz! :) üdv, Cöcke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cöcke!

      Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült és ízlett! :))

      Törlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!