vasárnap, december 05, 2010

Készüljünk a karácsonyra mézeskaláccsal!

Lassan közeledünk a tél fele. Már reggelente sötétben szürcsöljük az illatos teát, sokan sötétben indulnak el munkába is, és utunkat reggelente a köd, zúzmara és hó kíséri. Elérkeztünk a télbe.
Azonban ezt az időszakot tölthetjük a boldog, időben elkezdett készülődéssel is! A hangulat fokozásaként én bátran ajánlom a forralt bor mellé elfogyasztott illatos mézeskalácsot, melyet tavaly készítettem el, és habár nem paleo, és nem cukor-, glutén-, vagy laktóz mentes, nagyon ajánlom, ugyanis a legfinomabb mézeskalács, amit valaha ettem! Puha, omlós, édes, illatos, de akár mézeskalács házat is lehet belőle bátran készíteni! A kalácshoz és a mázhoz a receptet a blogomban itt találhatjátok meg.

Amíg pedig ezt a csodás receptet tesztelitek, addig  én a glutén-, laktóz-, és cukor mentes mézeskalács recepteket fejlesztem, és hamarosan egészséges módra mézeskalácsozhatunk! A fejleményekért majd kukkantsatok be!



6 megjegyzés :

  1. Kedves Panna! Én most kacsintgatok a paleo felé, de nálam "nehezít", hogy kér pici gyerekem is van, így paleoban jártas anyukákat keresnék tapasztalatcsere céljából. Tudsz ajánlani nekem ilyen weblapokat, fórumookat?
    Előre is köszi és várom az újabb recepteket a blogodon:))
    Judit

    VálaszTörlés
  2. Micsoda illat, és micsoda fotó!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Judit! A Szendi Gábor honalapját ajánlom,hátha ott...

    Bianka, Csibe! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Szia Kedves Panna!
    Lehet, hogy csak nem találom meg az oldaladon a receptet, nem tudom sikerült-e megalkotni a gluténmentes mézeskalácsot?
    Ksözi előre is a választ Móni

    VálaszTörlés
  5. Kismonika!

    Sajnos nem sikerült időhiány miatt, nem a próbálkozás hiánya miatt, de idén újra megpróbálom. Téged milyen lisztből érdekelne, mandula vagy valamilyen gluténmentes (rizs)?

    VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!