hétfő, június 02, 2014

Majdnem Paleo Pizza Alap 2.



A tökéletes, bevált pizza alap! Sokkal jobb, mint a bolti pizza alapok - és ez a Paleo korszak előtt pizzát heti szinten faló férjem véleménye! Hónapokig kísérleteztem és tökéletesítettem, nagyon büszke vagyok rá. Több szót ne is róla, csúcs a recept, próbáljátok ki. Ezentúl minden héten lesz egy Pizza-Night!



7 megjegyzés :

  1. Panna, a sütőpor kimaradt a hozzávalók közül, csak az elkészítésnél említed. Mennyi kell belőle? Illetve én nem bírom a tejterméket, a parmezánt szerinted mivel lehet helyettesíteni?

    Köszönöm a válaszod,

    -Kri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sütőport beírtam a receptbe. A parmezánt elhagyhatod ha gondolod.

      Törlés
  2. Vajon rizsliszt helyett tápióka keményítővel is működne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tudom milyen lenne, de ha kipróbálod meséld el nekünk!

      Törlés
    2. Oké, mindenképp kipróbálom. Rizslisztet nem használok, de ez a recept izgatja a fantáziámat! :)

      Törlés
  3. Megcsináltam,(tenger gyümölcseivel) de sem ízében, sem állagában nem hasonlít ez a tészta az eredeti pizzához,de ez nem baj!

    Nagyon laktató, nekem kissé morzsálódik, a hagyományos pizza-élménytől távol esik, de a lepény vagy langalló kategóriában jó, a recept egyébként dícséretes.

    Ha valaki tudna nekem olyan pizzatészta-receptet ajánlani amely tényleg nagyon hasonlít az eredeti ízélményhez, örülnék ha megosztaná velem. Csak mert a családomat szeretném átszoktatni teljesen a paleo életmódra...

    Én 5 vagy 6 hete étkezem paleósan és már 4 kilót fogytam, még kb ugyanennyit kellene lefogynom, a férjem pedig már 6 kilót fogyott, már csak 3-4 ami plussz van rajta, úgyhogy ez az életmódváltás nekünk bevált.

    Szilvia

    VálaszTörlés
  4. Én is megcsináltam, és a férjemnek is nagyon ízlett! :) Mondjuk már megszokta, hogy másképp étkezik, ha én főzök, de szerencsére tényleg ízlenek neki ezek az ételek! :) Köszi a receptet! :)

    Dóri

    VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!