Ezzel a recepttel is találkozhattatok már a Kifőztük magazin áprilisi számában, és még mint mindig, most is remélem, hogy már le lett tesztelve sokak által, de ha mégsem, itt az ideje!
A répatorta jellegzetes íze és illata felturbózva
egy kevés, de annál karakteresebb aromájú gyömbérrel, koncentrálva ezekben az
apró, könnyű puffancsokban. Megfelelő választás rohanós reggelekre, vagy a
délutáni tea illetve kávé mellé.
A csészével együtt vittem!
VálaszTörlésNagyon guszta
VálaszTörlésKöszönöm Lányok!
VálaszTörlésSzia! Megcsináltam, ahogy korábban sok más receptedet is, és ez is szuper lett. Köszönöm!
VálaszTörlésKata
Kata! Nagyon örülök hogy kipróbáltad és hogy ízlett, köszönöm szépen a véleményt!
VálaszTörlésAz 5 dkg kókusz mit jelent? Kókuszreszeléket?
VálaszTörlésAmúgy nagyon jól néz ki! :-)
Igen, kókuszreszelék!
VálaszTörlésköszönöm ,és még egy kérdésem lenne!
VálaszTörlésNem nagyon szeretjük a datolyát lehet esetleg mással helyettesíteni?
Ügyes kezek!
VálaszTörlésÉn egyszerűen csak mézzel helyettesíteném. Esetleg mazsolával! Puha mazsolával, amit egy kb 5-10 percre forró vízzel leöntesz, hogy felpuhuljon. Remélem így sikerül!
Köszönöm szépem4Ez lesz majd a hétvégi partin a nasi! :D
VálaszTörlésNagyon tetszenek a receptek!! :-)
Ügyes kezek!
VálaszTörlésKöszönöm, remélem tetszeni fog a nasi a partizóknak is! :) Jó gyömbéres! :)
Kedves Panna,
VálaszTörlésÉn is megcsináltam de szétesik... nagyon finom, de szétesik ripityára.
Minek kéne összetartania?
Köszönöm szépen!
Krisztina