hétfő, december 14, 2015

Karácsonyi ajánlatom: 9 recept és egy kis sztori


Eredetileg úgy akartam kezdeni ezt a bejegyzést, hogy "sajnos nincs időm új bejegyzéseket írni..." de megálltam, hátradőltem és arra gondoltam, milyen hülye vagyok. Nem sajnálkoznom kell, ünnepelnem! Hiszen életem legszebb időszakát élem meg (és egyben legkialvatlanabbját is, ki gondolta volna, hogy ez a kettő összefér?). A kisfiam lassan fél éves, és nem tudunk nem könnyes szemmel gondolni 6 hónappal ezelőttre, mikor egy esős nyári napon megszületett. Egy barátnőm, Linda, azt mondta, hogy sosem fogom elfelejteni a hangot, ahogy felsír. Ez így igaz, sosem fogom elfelejteni a hangját, az első, Istenhez közeli pillanatomban azt a gyönyörű hangot, amire közel 10 hónapig vártam, minden nap minden pillanatában csak ábrándozva, milyen lesz. Azt sem fogom elfelejteni soha, hogy mit gondoltam, mikor meghallottam a oááá-oáááá-oáááá: "Máris milyen szépen artikulál!" Ezt gondoltam! :) Na meg persze tizedmásodperccel odébb azt, hogy "adjátok már a kezembe...ooohh te jó ég de szép vagy hát te vagy az? de örülök, hogy látlak" mindez szinte másodpercek alatt magamban majd hangosan és megállt az idő.... És azóta is sokszor megáll az idő, amikor föl néz rám szopizás közben, amikor reggel kinyitja a szemét és felém fordul, mikor rám nevet óriási mosollyal, mikor látom, ahogy Apával összebújnak vagy huncutul összenéznek... szavakba nem is önthető ez a fajta boldogság. Néha eltöprengek, ha nem lenne a paleo, ha nem lenne a gluténmentesség, vajon összejött volna-e. Na erre majd kitérek egy másik bejegyzésben.

Jöjjenek a receptek! Most olyan, régi, csúcs-szuper és százezerszer csinált és pillanatok alatt fogyasztott recepteket mutatok Nektek, amiket boldogan ajánlanék a legjobb barátaimnak is. De végülis Ti azok vagytok! Hány éve is már? :)

Mert mézeskalács még a paleos családi asztalra is kell! :)


Karácsonyi hangulattal indul a nap egy kis fűszeres-csokis keksszel! :)

Alkohol mentes paleos egg-nogg latte. Kiamamák, szoptatós anyukák, vezető apukák és gyerekek figyelem! :)

Paleo Mont Blanc: Mert nem csak hihhhhetetlenül impozáns, hanem mert meglepően egyszerű is! 

Paleo narancsos-marcipánnal töltött bonbon a legjobb ajándék! Férjem ezt kérte idén:)

Hajjaj csak ne arra gondolnék megint, hogy de jó lenne ezt ropogtatni a reggeli kávé (khmm..nekem koffeinmentes) mellé! Biscotti

Édesanyám kreációja, ami mindent visz. Olyan gesztenyés, hogy lever minden nem paleos tortát is! Gesztenyés álomtorta

Naná, hogy gluténmentes mézes krémes. Ohhh jaaajj ebből bizony dupla tepsi kell!

És az örökzöld banános forró csoki...megunhatatlanul krémes és édes, természetesen!


Mellesleg hogy tetszik a blogom új kinézete? Sokat babráltam vele, túl sokat is talán! :)


Ha tetszettek a receptek, akkor iratkozz fel a hírlevelemre, hogy a legújabb bejegyzések már emailben kapd meg! Mellé kapsz ajándékba tőlem egy ebookot. :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!