csütörtök, április 14, 2011

Marokkói illatos marha pörkölt (paleo)



Ezt az isteni és különleges receptet még a Kifőztük magazin márciusi számában jelent meg.
Gondolom most sokan felsóhajtottak, hogy "végre nem desszert", merthogy aki követi a mostanában lassuló blogomat arra következtethet, hogy én csak sütin élek (paleo sütin!), de az igazság az, hogy a paleo szárnyakat ad a képzeletnek és én is és szüleim is, finomabbnál-fnomabb főételeket kreálunk. Nagyon élvezem a folyamatot és ígérem, hogy egyre több főételt fogtok itt látni. 
A lassuló blogéletemről pedig csak annyit, hogy ez nem végleges, csupán az egyetemi életem utolsó félévét élem és napi 30óra sem lenne talán elég, de azt megígérhetem, hogy egyérszt mivel a Kifőztük csapatában benne vagyok, így hát havonta minimum egy recepttel kedveskedek Nektek (a mostani, áprilisi számban kettővel!), másrészt pedig nyáron tutira teljes erővel térek vissza reményeim szeirnt. 
Addig is, fogadjátok szeretettel ezt a különleges, illatos, melengető ebéd/vacsora fogást. Ebben a szeles időben pont tökéletes!





15 megjegyzés :

  1. Nagyon izgalmas :) A datolya és a fahéj érdekesen hangzik, de biztosan nagyon jó ízt adnak a pörköltnek.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon jó a recept, biztosan izgalmas az íze is!

    VálaszTörlés
  3. Micsoda remek színe van, és az illatát idáig érzem

    VálaszTörlés
  4. fahéjast már ettem, az ízlett, talán a datolya sem ronthatja el úgy az ízvilágot! :D

    VálaszTörlés
  5. Szia!Játékra hívlak!Nézd meg a tegnapi bejegyzésemet!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen! Igen, nagyon jó, ki kell próbálni! :)

    VálaszTörlés
  7. Ha van kedved, nézz be hozzám egy kis játékra :)

    VálaszTörlés
  8. Én elkészítettem, szeretem a különleges ízeket, ez igazán finom volt!

    VálaszTörlés
  9. Szia !

    A főzési idők nincsenek elírva a receptben ?
    Összes főzési idő kb 30 perc ??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Átírtam egy kicsit továbbra, de igazság szerint biztos annyi, ha annyi, ha annyit írtam, de mivel én ezt annó nagy lángon főztem és amúgy is extra gyors vagyok, így nekem gyorsabb. Ízléstől is függ, mennyire szeretjük a zöldségeket roppanósan.

      Törlés
    2. Köszönöm !

      Meg fogom próbálni :)

      Alex

      Törlés
  10. Szia Panna,

    Friss Paleo-s vagyok, és most csináltam meg a Marokkói illatos marhapöridet.
    Hmm, "marha" jó lett! Köszönöm. :)

    Ákos

    ui: Alex, ha közben törölgetsz és porszívózol is (mint én tettem), akkor tuti kicsit ráhagysz a főzésre, és az csak használ neki ;)

    VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!