Igazság szerint ez lett az áfonyás muffinokból, ez is volt az alapkoncepció, azonban a muffinok olyan jól sikerültek, hogy csupán önmagukban, krém korona nélkül is megállják a helyüket, ezért posztoltam őket külön. Ez a változat, krémmel a tetején, fenséges. El tudom képzelni nagyobb alakban is, mint tortát, két szép tortalap és két vastag réteg krém. Tetején pedig rengeteg áfonya...hmmm...ha lesz még áfonya, akkor lehet, hogy ez lesz belőle. Nagyon a szívünkhöz nőtt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
Krémmel és krém nélkül is tetszik! :))))
VálaszTörlésSzia Panna!
VálaszTörléstegnap megsütöttem öket - es nagyon finomak lettek!
egy kerdesem lenne: hogy lehet a habot szilardabba tenni? nekem egy arnyalattal folyosabb lett, mint a tied, pedig a tojasfeherjet teljesen felvertem. lehet esetleg kokuszolajjal / mandulavajjal szilarditani, vagy kremesebbe tenni? vagy esetleg kevesebb juharszirup es egy kis xilit-porcukor meg bele?
elöre köszönöm a valaszod :-)