szombat, december 18, 2010

Narancsos-marcipán álom csokoládé köntösben (glutén- és laktóz mentes)



A bonbon narancsos, enyhén fahéjas íze a karácsony hangulatát idézi. A lágy, krémes, puha marcipán tölteléket 70%-os étcsokoládé öleli körbe, tökéletes kontrasztot adva a narancs savanykás ízének. Az elkészítése kevés alapanyagot igényel és igen egyszerű,  a végeredmény azonban mégis egy olyan különleges és harmonikus ízélmény, mely könnyedén a gourmet kategóriába emeli.
A recept a Kifőztük 10.-es számában található folyamatfotókkal!


Ismét nem paleo, 70%-os étcsokoládéval, de annyira jó!

 Ahogyan betöltjük a narancsos-marcipánt a bonbonformákba, melyeket a Gasztroshopban lehet megkapni!





4 megjegyzés :

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!