A bonbon narancsos, enyhén fahéjas íze a karácsony hangulatát idézi. A lágy, krémes, puha marcipán tölteléket 70%-os étcsokoládé öleli körbe, tökéletes kontrasztot adva a narancs savanykás ízének. Az elkészítése kevés alapanyagot igényel és igen egyszerű, a végeredmény azonban mégis egy olyan különleges és harmonikus ízélmény, mely könnyedén a gourmet kategóriába emeli.
A recept a Kifőztük 10.-es számában található folyamatfotókkal!
Ismét nem paleo, 70%-os étcsokoládéval, de annyira jó!
Ahogyan betöltjük a narancsos-marcipánt a bonbonformákba, melyeket a Gasztroshopban lehet megkapni!
Panna!
VálaszTörlésEz nagyon klassz!
Csodás íze lehet:-))
Jól néz ki! Valami hasonlóval megpróbálkozom majd.
VálaszTörlésTényleg egy álom
VálaszTörlésNagyon jó párosítás!
VálaszTörlésMost lett kész :) Nagyon finom, sajnos nekem nem volt fekete csokim, egy kicsit így édes lett. De majd legközelebb!
VálaszTörlésKöszi e receptet!