szerda, február 15, 2012

Kakaó vs étcsoki: Te melyik oldalra állsz?

Sziasztok!

Egy újabb kérdést tennék fel Felétek: Ti melyiket használjátok szívesebben a konyhában, mikor valami csokisat készítetek:
a kakaóport vagy az étcsokoládét?

A válaszotok segítséget jelentene nekem a csokoládés receptjeim megkreálásában, hiszen így nem csak magamnak okoznék örömet velük, hanem Nektek is - remélhetőleg.

Válaszaitokat a bal sávban lévő kérdőív dobozba várom! :) 
Köszönöm a segítségeteket!

5 megjegyzés :

  1. Olyan választ nem csináltál, hogy mindkettőt. Én erre szavaznék, mert receptfüggő a kérdés, nem?

    VálaszTörlés
  2. Szia. Örömmel és érdeklődéssel olvasom receptjeidet, főleg hogy nagyobbik fiam tejfehérje allergiás, nehéz olyan édességet kotyvasztani neki ami finom is, mutatós is és persze tehéntejmentes is. Mivel ráadásul minkét fiam atópiás dermatitiszben is szenved nem ajánlott nekik sem a kakaó, sem a csoki. Én a karóbport használom kakaó helyett a sütikbe, és nagyon finom igy is a "kakaós"süti. Érdemes kipróbálni.

    VálaszTörlés
  3. Orsi, máris csináltam, köszönöm a választ! :) Igen, kicsit receptfüggő,de pl egy időben nem szerettem étcsokit használni, mert nem találtam olyat, amiben nem lett volna tejtermék, de most itt kinn van olyan, amiben 0 tej vaj és azt imádom, mert alig van benne cukor is.

    szemera, ez egy nagyon jó tipp, köszönöm szépen! Kerestem itt kinn a karobot, de nagyon nehéz megtalálni, pedig én is szívesen kipróbálnám! Hátha nemsokára sikerrel járok és találok. Köszönöm a kedves szavaidat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én a holland and barretts-ben vettem karobport régebben, ott már próbáltad?

      egyébként a Pocak Panna az első számú paleo-édesség receptgyűjteményünk! :)

      Törlés
    2. Magdi!

      Én is próbáltam, épp nem volt nekik itt, de nálunk van egy ilyen kis mini Health Food Shop és ott volt karob por, amit vettem és ki is próbáltunk.
      Köszönöm a kedves szavakat, örülök hogy tetszik a blog! :)

      Törlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!