Íme egy kis hűsítő és óh annyira kényeztető fagylalt, hogy igazán beinduljon a nyár (nekem csak most indul be)! A frissen főzött eper "lekvárt" leszámítva nyers/raw, vegán és teljesen paleo. Megmondom őszintén, hogy az egyik legjobb fagyi, amit valaha ettem. A Szüleim kedvéért készítettem, mikor nemrég itt voltak nálam, és miután mindketten óriási fagylalt rajongók, mint én, és Édesanyámnak különösen gyenge pontja a marcipán, ezt a közel másfél liter fagylaltot hárman - a melegre való tekintettel - egy ültőben elkanalaztuk egy óriási séta után itt az erdőben. Igazán csodás nap volt, ennél a fagylaltnál jobban pedig semmivel nem koronázhattuk volna meg!
Ezt a remek receptet egyébként a Kifőztük júniusi számában találhatjátok meg, amit ismét csak nagyon érdemes megtekinteni, mert jobbnál-jobb nyári receptek vannak benne!
A szövegben azt írtad, hogy "közel fél liter" - de valójában másfél litert akartál írni, ugye? :)
VálaszTörlésTermészetesen, ki is javítottam! :-)
VálaszTörlésKöszönöm Bianka!
VálaszTörlésKedves Pocak Panna!
VálaszTörlésMagát a receptet nem lehet valamiért megnyitni, pedig megöl a kíváncsiság :) Ránéznél kérlek?
Nagyon köszönöm! aliz