hétfő, június 20, 2011

Márványos marcipános eperfagylalt (paleo, vegán)



Íme egy kis hűsítő és óh annyira kényeztető fagylalt, hogy igazán beinduljon a nyár (nekem csak most indul be)! A frissen főzött eper "lekvárt" leszámítva nyers/raw, vegán és teljesen paleo. Megmondom őszintén, hogy az egyik legjobb fagyi, amit valaha ettem. A Szüleim kedvéért készítettem, mikor nemrég itt voltak nálam, és miután mindketten óriási fagylalt rajongók, mint én, és Édesanyámnak különösen gyenge pontja a marcipán, ezt a közel másfél liter fagylaltot hárman - a melegre való tekintettel - egy ültőben elkanalaztuk egy óriási séta után itt az erdőben. Igazán csodás nap volt, ennél a fagylaltnál jobban pedig semmivel nem koronázhattuk volna meg!

Ezt a remek receptet egyébként a Kifőztük júniusi számában találhatjátok meg, amit ismét csak nagyon érdemes megtekinteni, mert jobbnál-jobb nyári receptek vannak benne!

5 megjegyzés :

  1. A szövegben azt írtad, hogy "közel fél liter" - de valójában másfél litert akartál írni, ugye? :)

    VálaszTörlés
  2. Természetesen, ki is javítottam! :-)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Pocak Panna!
    Magát a receptet nem lehet valamiért megnyitni, pedig megöl a kíváncsiság :) Ránéznél kérlek?
    Nagyon köszönöm! aliz

    VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!