Ezzel a nálunk nagyon-nagy sikert befutó recepttel a Kifőztük magazin ehavi számában találkozhattatok, remélem már sokan le is tesztelték és elrakták az örök receptek közé.
Gyümölcsös, puha, savanykásan édes, egészséges falatok különleges
alkalmakra, rohanós reggelekre vagy csak úgy nassolásra, azonban desszertnek sem utolsó, sőt, egy kis kakaóporban meghempergetve máris elegánsabb külsőt nyer. A szilva, meggy és
fahéj nagyszerűen kiemelik egymás ízét, kissé őszies hangulatot idézve a
dióval, azonban ősz-tavasz ide vagy oda, ez a vitaminbomba mindig jó, ha kéznél
van!
Mi az elmúlt egy hónapban totál "begolyóztunk", remélem Ti is átélitek majd!
Még nem próbáltam, de biztosan kifogom, nagyon guszta!
VálaszTörlésHú, de jól néz ki!
VálaszTörlésNem túl édes a datolyától?
Alexandra!
VálaszTörlésNem, pont hogy a meggy ad neki egy kis savanykás ízt. De bármikor elhagyható belőle egyébként.
nagyon mutatós, ki kell majd próbálnom
VálaszTörlésZsiri, Bianka, köszönöm! Majd mondjatok véleményt!
VálaszTörlésBrutálisan jól néz ki!...és biztosan isteni finom csemege lehet!
VálaszTörlésKöszönöm Csibe, tényleg az!
VálaszTörlésKipróbáltam tegnap és tényleg iszonyat finom, már el is fogyott! Az elkészítése meg csak 10 perc volt, úgyhogy szuper!
VálaszTörlésangyalbogyoro
Kedves angyalbogyoro!
VálaszTörlésKöszönöm, hogy írtál! Nagyon örülök, hogy ízlett. További jó sütögetést kívánok!
Darált mandulával van készítve ?
VálaszTörlés