Ezt az isteni és különleges receptet még a Kifőztük magazin márciusi számában jelent meg.
Gondolom most sokan felsóhajtottak, hogy "végre nem desszert", merthogy aki követi a mostanában lassuló blogomat arra következtethet, hogy én csak sütin élek (paleo sütin!), de az igazság az, hogy a paleo szárnyakat ad a képzeletnek és én is és szüleim is, finomabbnál-fnomabb főételeket kreálunk. Nagyon élvezem a folyamatot és ígérem, hogy egyre több főételt fogtok itt látni.
A lassuló blogéletemről pedig csak annyit, hogy ez nem végleges, csupán az egyetemi életem utolsó félévét élem és napi 30óra sem lenne talán elég, de azt megígérhetem, hogy egyérszt mivel a Kifőztük csapatában benne vagyok, így hát havonta minimum egy recepttel kedveskedek Nektek (a mostani, áprilisi számban kettővel!), másrészt pedig nyáron tutira teljes erővel térek vissza reményeim szeirnt.
Addig is, fogadjátok szeretettel ezt a különleges, illatos, melengető ebéd/vacsora fogást. Ebben a szeles időben pont tökéletes!
Nagyon izgalmas :) A datolya és a fahéj érdekesen hangzik, de biztosan nagyon jó ízt adnak a pörköltnek.
VálaszTörlésNagggyon guszta tál!
VálaszTörlésNagyon-nagyon jó a recept, biztosan izgalmas az íze is!
VálaszTörlésMicsoda remek színe van, és az illatát idáig érzem
VálaszTörlésfahéjast már ettem, az ízlett, talán a datolya sem ronthatja el úgy az ízvilágot! :D
VálaszTörlésSzia!Játékra hívlak!Nézd meg a tegnapi bejegyzésemet!
VálaszTörlésKöszönöm szépen! Igen, nagyon jó, ki kell próbálni! :)
VálaszTörlésHa van kedved, nézz be hozzám egy kis játékra :)
VálaszTörlésÉn elkészítettem, szeretem a különleges ízeket, ez igazán finom volt!
VálaszTörlésSzia !
VálaszTörlésA főzési idők nincsenek elírva a receptben ?
Összes főzési idő kb 30 perc ??
Szia!
TörlésÁtírtam egy kicsit továbbra, de igazság szerint biztos annyi, ha annyi, ha annyit írtam, de mivel én ezt annó nagy lángon főztem és amúgy is extra gyors vagyok, így nekem gyorsabb. Ízléstől is függ, mennyire szeretjük a zöldségeket roppanósan.
Köszönöm !
TörlésMeg fogom próbálni :)
Alex
Szia Panna,
VálaszTörlésFriss Paleo-s vagyok, és most csináltam meg a Marokkói illatos marhapöridet.
Hmm, "marha" jó lett! Köszönöm. :)
Ákos
ui: Alex, ha közben törölgetsz és porszívózol is (mint én tettem), akkor tuti kicsit ráhagysz a főzésre, és az csak használ neki ;)
yurtdışı kargo
VálaszTörlésresimli magnet
instagram takipçi satın al
yurtdışı kargo
sms onay
dijital kartvizit
dijital kartvizit
https://nobetci-eczane.org/
Cİ5YA
salt likit
VálaszTörléssalt likit
dr mood likit
big boss likit
dl likit
dark likit
1OXT
tdyt
VálaszTörlésشركة مكافحة الحمام بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالقصيم
شركة مكافحة حشرات tqYmPIZJPz
VálaszTörlés