kedd, május 03, 2011

Répás-gyömbéres puffancsok


Ezzel a recepttel is találkozhattatok már a Kifőztük magazin áprilisi számában, és még mint mindig, most is remélem, hogy már le lett tesztelve sokak által, de ha mégsem, itt az ideje!


A répatorta jellegzetes íze és illata felturbózva egy kevés, de annál karakteresebb aromájú gyömbérrel, koncentrálva ezekben az apró, könnyű puffancsokban. Megfelelő választás rohanós reggelekre, vagy a délutáni tea illetve kávé mellé.




12 megjegyzés :

  1. A csészével együtt vittem!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Megcsináltam, ahogy korábban sok más receptedet is, és ez is szuper lett. Köszönöm!
    Kata

    VálaszTörlés
  3. Kata! Nagyon örülök hogy kipróbáltad és hogy ízlett, köszönöm szépen a véleményt!

    VálaszTörlés
  4. Az 5 dkg kókusz mit jelent? Kókuszreszeléket?
    Amúgy nagyon jól néz ki! :-)

    VálaszTörlés
  5. köszönöm ,és még egy kérdésem lenne!
    Nem nagyon szeretjük a datolyát lehet esetleg mással helyettesíteni?

    VálaszTörlés
  6. Ügyes kezek!
    Én egyszerűen csak mézzel helyettesíteném. Esetleg mazsolával! Puha mazsolával, amit egy kb 5-10 percre forró vízzel leöntesz, hogy felpuhuljon. Remélem így sikerül!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépem4Ez lesz majd a hétvégi partin a nasi! :D
    Nagyon tetszenek a receptek!! :-)

    VálaszTörlés
  8. Ügyes kezek!

    Köszönöm, remélem tetszeni fog a nasi a partizóknak is! :) Jó gyömbéres! :)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Panna,
    Én is megcsináltam de szétesik... nagyon finom, de szétesik ripityára.
    Minek kéne összetartania?
    Köszönöm szépen!
    Krisztina

    VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!