Ezzel a recepttel is találkozhattatok már a Kifőztük magazin áprilisi számában, és még mint mindig, most is remélem, hogy már le lett tesztelve sokak által, de ha mégsem, itt az ideje!
A répatorta jellegzetes íze és illata felturbózva
egy kevés, de annál karakteresebb aromájú gyömbérrel, koncentrálva ezekben az
apró, könnyű puffancsokban. Megfelelő választás rohanós reggelekre, vagy a
délutáni tea illetve kávé mellé.
A csészével együtt vittem!
VálaszTörlésKöszönöm Lányok!
VálaszTörlésSzia! Megcsináltam, ahogy korábban sok más receptedet is, és ez is szuper lett. Köszönöm!
VálaszTörlésKata
Kata! Nagyon örülök hogy kipróbáltad és hogy ízlett, köszönöm szépen a véleményt!
VálaszTörlésAz 5 dkg kókusz mit jelent? Kókuszreszeléket?
VálaszTörlésAmúgy nagyon jól néz ki! :-)
Igen, kókuszreszelék!
VálaszTörlésköszönöm ,és még egy kérdésem lenne!
VálaszTörlésNem nagyon szeretjük a datolyát lehet esetleg mással helyettesíteni?
Ügyes kezek!
VálaszTörlésÉn egyszerűen csak mézzel helyettesíteném. Esetleg mazsolával! Puha mazsolával, amit egy kb 5-10 percre forró vízzel leöntesz, hogy felpuhuljon. Remélem így sikerül!
Köszönöm szépem4Ez lesz majd a hétvégi partin a nasi! :D
VálaszTörlésNagyon tetszenek a receptek!! :-)
Ügyes kezek!
VálaszTörlésKöszönöm, remélem tetszeni fog a nasi a partizóknak is! :) Jó gyömbéres! :)
Kedves Panna,
VálaszTörlésÉn is megcsináltam de szétesik... nagyon finom, de szétesik ripityára.
Minek kéne összetartania?
Köszönöm szépen!
Krisztina