Vége a vizsgaidőszaknak, most pár napig stresszmentesen lógathatom a lábam és olvashatok kedvemre (persze kötelezőt) és folytathatom a szuper intenzív és tűzoltás szerű olasz tanulást. Sok szerencsét nekem hozzá... Jah, és ha mindez nem volna elég, még egy nagyon erős alkotói válság is rányomta bélyegét a mindennapi feszkóhoz, de úgy néz ki, hogy már ebből is kifele tartok. Talán a közelgő Valentin-nap az oka, talán a közelgő tavasz (oh igen, január első hajnalától kezdve én mindig "közel" érzem a tavaszt...közel akarom érezni), vagy talán, hogy egyszerűen csak megtaláltam a kiskanalat, amivel összekapirgálom magam, de bármi is legyen az, itt vagyok, élek, nem mentem le a térképről (bár az igazat megvallva majdnem megtörtént), rengeteg új ötletem van, és ami jó hír a paleosoknak: sok új husis étel recept van a tarsolyomban, úgyhogy kukkantsatok be időről-időre, mert felébredtem a téli álmomból és munkához látok!
Ez a végtelenül egyszerű, de annál finomabb recept a Kifőztük januári számában jelent meg, amit ha eddig nem töltöttetek le, akkor nyomás, mert rengeteg finomabbnál-finomabb recept van benne!
Már nagyon hiányoltalak, a sütikéből pedig jöhet 1-2 darab tízóraira:)
VálaszTörlésKöszönöm szépen, ez nagyon jól esik! Küldöm a sütit! :-)
VálaszTörlésNagyon fini süti lehet, a mogyoróvaj jöhet bármilyen formában! :)))
VálaszTörlésÓóó, te már a Valentin napra készülsz?!?
VálaszTörlésJól sikerültek a vizsgáid?
autumn, köszönöm!
VálaszTörlésAlexandra!
Áh, csak lélekben, de üdítő, hogy már közeleg! Köszönöm a kérdést, sikeresen zártam a vizsgaidőszakot!
Nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésMég hogy ingerszegény! Na ne!
VálaszTörlésValami istenien néz ki!
Dia, Csibe!
VálaszTörlésKöszönöm szépen!
Valami csodás élmény lehet megenni :)
VálaszTörlésNézz be hozzám!
VálaszTörléskedves Pocak Panna! találsz nálam egy díjat, szeretném, ha elfogadnád, mert nagyon sok hasznos receptre leltem már nálad.
VálaszTörléshttp://szilvi-bisztro.blogspot.com/
Hmmmm ez istenien néz ki!! csokis-mogyorós... lehet, hogy új kedvenc lesz? Eddig a répatortás-muffin a nagy családi kedvenc Tőled, dupla adagban készítve talán 48 órát ha kibír :)
VálaszTörlésNyJudit!
VálaszTörlésNagyon örülök, hogy a répatortás muffinnak ekkora sikere van, remélem ennek is legalább ekkora lesz, majd kérlek írj véleményt!
Kellemes sütögetést!
A héten elkészítettem és nagyon nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel! Nagyon finom! Ellentétben az átlagos cookie-kal (-vaj, liszt, cukor), amit én általában másnap szeretek igazán, ezt főképp még frissen, aznap élveztem, de még másnap is ízletes volt azért. A banános-kókuszos (tele minden jóval nevü) süti után előléptetve kedvencként! Egyre jobban tetszenek ezek a paleo receptek... Köszönöm.
VálaszTörlésEszti
Eszti!
VálaszTörlésNagyon szépen köszönöm a dicsérő szavaidat, nagy büszkeséggel és boldogsággal tölt el a pozitív eredmény. Csak így tovább, boldog főzicskélést!
De jóóó! Örülök, hogy rátaláltam a blogodra! Sokszor van ilyen recepteke szükségem!
VálaszTörlésSzia, megcsináltam ezt és csalódás volt.. A krém nyersen nagyon fincsi volt, de megsütve elvesztette a mogyoróízét :( Te milyen mogyorókrémet használsz? Magad csinálod, vagy veszel valamit?
VálaszTörlésNyJudit!
VálaszTörlésSajnálattal olvasom, hogy nem ízlett. Tény, hogy a mogyoróvajnak és a banánnak is megváltozik az íze sütés után, más, mint nyersen, és biztos van, aki így nem szereti. Nem mogyorókrémet használok, hanem mogyoróvajat (peanut butter, vagyis földimogyoróból van). Én boltit használok, natúrt.
Én is azt használtam ( bár elvileg az nem paleo ugye?) akkor nem azzal volt a baj.. Hát akkor majd próbálkozom valami mással. :) Köszi!
VálaszTörlésNyJudit!
VálaszTörlésNem, a mogyoróvaj nem paleo, ennek megfelelően nincs is a címben, hogy paleo. Más az íze sütve, biztos ezért nem jött be. Próbáld ki nyersen, tojás nélkül golyókká gyúrva! :-)
Szia, nagyon szívesen megcsinálnám ezt a sütit, de én még nem találtam sehol cukor nélküli mogyoróvajat. Tipp?
VálaszTörlésmolamoni!
VálaszTörlésA megoldás az, ha van aprítógéped, hogy vajjá őrlöd a mogyorót!
Kedves PocakPanna!
VálaszTörlésNagyon sok kedvencünk van tőled. ( a téli biscotti, az illatos karácsonyi gyümölcskenyér, de például a marokkói paradicsomos húsgombócot is megcsináltam már) Kérdésem, ami ehhez a recepthez is kapcsolódik, milyen aprítót használsz? A fagylaltok kapcsán is felmerült bennem, hogy melyik az az aprító, amelyik vajat "csinál" a mandulából? Én sima kávédarálóval őrlöm, de arra várhatok, míg vaj lesz belőle...
Előre is köszönöm: Juli
Kedves Juli!
VálaszTörlésKöszönöm szépen, hogy ilyen lendülettel követed a blogom és próbálod ki a recepteket, remélem a jövőben is sikerül sok olyat készítenem, ami ízlik!
Én egy ilyen gép büszke tulajdonosa vagyok: http://www.philips.hu/c/food-processors-mixers/pure-essentials-collection-hr7774_30/prd/
De már a 800Watt teljesítményű gép is tökéletesen szuperál (szüleimnek ilyen van).
Remélem tudtam segíteni. EGyébként fagyiknál, ha mandulavaj nincs, lehet helyettesíteni tetszés szerinti tojássárgával (ált. 1L fagyihoz min 5) és főzni, mint a pudingot.
kırşehir
VálaszTörléskarabük
adıyaman
niğde
ordu
B5NOJ