szombat, január 07, 2012

BUÉK + egy kérdés

A képen látható torta receptje hamarosan...
Ezúton szeretnék nagyon boldog, egészségben, sikerekben, örömben és finomságokban gazdag új évet kívánni Minden Kedves Olvasómnak!



Valamint lenne egy kérdésem Hozzátok, melyekre hozzászólásokban várom a válaszokat:

- Ti milyen recepteket szeretnétek látni a Pocak Panna blogon az új esztendőben?

18 megjegyzés :

  1. BUÉK neked is :-) Islert mindenképpen, de olyat ami hamar megvan (a cup cakes nagyon szép, de macerás én nem szállítható), de szívesen olvasnék több főételről. Szóval bármiről, ami praktikusan beépíthető a mindennapokba. Köszi előre is!

    VálaszTörlés
  2. Boldog új évet!
    A paleo bagel receptjét szívesen olvasnám.

    VálaszTörlés
  3. Bármilyet amihez nem kell mandulavaj!:-)(nem és nem és nem megy,ez van)
    Kevesebb nasit,sok zöldséges ételt.

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Én is főétkezéses ötleteket látnék szívesen, meg reggeli ötleteket, ami nem édes!

    Köszi

    A mandulavajjal küszködő névtelen

    VálaszTörlés
  5. Reggeli, és vacsora ötleteket sós változatban.
    A "kenyér" megoldásod is érdekelne.
    És persze költségtakarékos üzemmódban mindezt!
    Sokat kértem? Most így élünk.

    VálaszTörlés
  6. Neked is BUÉK!
    Én leginkább köret recepteket látnék szívesen, mert a húsoknál szinte végtelen a lehetőségek száma, viszont a körettel mindig bajban vagyok. Sajnos a krumpli nálam az alfa és az ómega, és még nem sikerült olyan reform köretet találni, ami átvehetné a helyét, pontosabban nem érezném azt evés közben, hogy muszájból eszem.
    Plusz azért kéne több sós recept, mert igen, az ember minden héten megkívánja az édességet, de ha megsütök pl. egy tortát, azzal elvagyunk kb. 3 napig és utána több napig nem kívánjuk. Főételeket viszont minden nap eszünk.

    Azért ennek a (ha jól látom gesztenyés?) tortának várom a receptjét..;)

    VálaszTörlés
  7. Neked is boldog új évet!
    Egyetértek az előttem szólókkal, kevesebb édes, több sós, főleg vacsi ötletek! Mandulavaj-mentesen, ha lehet...:-)

    VálaszTörlés
  8. Ja, és még valami... Még több skóciai élménybeszámolót!!:-)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon boldog új évet kívánok! Köszönöm az eddigi recepteket és ötleteket. Párom kedvence az aranygaluska. Ezt hogyan lehet elkészíteni paleosan? Köszi előre is :)

    VálaszTörlés
  10. Köretet (ezzel mindig bajban vagyok, mert nem szeretem a zöldségeket sajna, akárhogy igyekszem), és kenyeret én is, én is! :)

    -Kri

    VálaszTörlés
  11. Szia Panna! Neked is boldog, egészségben gazdag új évet! Szívesen olvasnék halas főételeket, halfasírtot, cukkinis padlizsános dolgokat... Kenyér nekem is jöhet, bár a szezámos biscotti is nagy sláger. És édesség is az eddig megszokott mennyiségben! A keresztlányom szülinapjára az epres-citromos sajt tortádat kérte! Elkészítettem, majd az asztalnál, családi körben megkérdezte: Akkor elfelezzük? :D Hát mi ez ha nem siker??? :) :) :) :)

    VálaszTörlés
  12. Jobbnál jobb ötletek...
    Mindegyikkel egyetértek, bár nekem egyedül a tésztaételek hiányoznak a paleoban...de ha jól sejtem, erre nincs megoldás.
    A krumpli helyett viszont van egy ötletem Flórának (és bárkinek, aki köretre vágyik): A zöld banán megsütve szinte egy az egyben olyan, mint a sültkrumpli. (nem a még zöld banán, hanem egy másik fajta, azt hiszem így, zöld banán néven ismert...Budapesten a Szép kis Indiában kapható rendszeresen, és nem is vészesen drága.)
    Másik kedvenc köretem a főtt gesztenye (sósan, akár egy kis baconnel összeforgatva), mondjuk ez egyik sem túl könnyű köret, de éppen arra jó, amikor vmi kiadósabbra vágyunk egy salátánál.
    Persze nem akarom itt Panna helyett osztogatni az 5leteket, de ezek túl egyszerűek ahhoz, hogy recept-számba menjenek. :)

    Barbi

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Köret ötleteket várok én is! Az édességek továbbra is jöhetnek, sokat megcsináltam már, és mind nagyon fini volt!
    Éva

    VálaszTörlés
  14. Kedves Panna!
    Boldog új évet kívánni talán már kicsit késő (ha mégsem, akkor búék :) ), de receptet kérni talán még nem. :) Én reggeliötleteket szeretnék, mert azt elég nehezen tudom elképzelni gabona és joghurt nélkül. Eddig csak sütiben paleoztam (cukorbetegség miatt), de most (a legújabb posztod hatására -- kutatási eredmény) szeretném kipróbálni a szigorúbb diétát. Persze csakis úgy, hogy a finom ízekről ne kelljen lemondani, sőt, még finomabbak jöhessenek a régiek helyére. :) Köszi előre is!

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm a válaszokat, mindnek hasznát fogom venni a jövőben a recept alkotás során! :)

    VálaszTörlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!