Egyszerűen képtelen vagyok álszerénykedni, mikor valami tényleg fantasztikusat sikerült összehoznom. Fan-tasz-ti-kus!
Hölgyeim, akinek van ilyen lisztkeveréke (de úgy vélem, a Schar féle is jó vagy bármilyen gluténmentes) és bármilyen friss, vagy fagyasztott gyümölcse, ne tétovázzon. Ezt muszáj elkészíteni!
Már a hétvégén tudtam, hogy mi fog kisülni az Édesanyáméktól kapott friss áfonyából, és áfonya mániám határtalansága miatt, rengeteg édes, kék bogyócska csücsül a hűtőben, így, ahogy ígértem, jönni fognak még receptek, paleosak is.
Na de most inkább a gluténmentesen étkezőknek kedveztem. Valami hihetetlenül pihe-puha a tészta, ami az igazán lágy buktákra emlékeztet, benne pedig az édes áfonya sűrű lekvárrá főlve. A vaníliás cukornak köszönhetően mielőtt kész lett vaníliás-áfonya illat lengte be a konyhát. Nem tudtam megállni, és hármat nyomban be is toltam... még jó, hogy előtte edzettem! :)
Bármilyen gyümölcsből el lehet készíteni. Bogyósakat fagyasztva vagy frissen, almát vagy körtét pedig felkockázva kicsire és félpuhára párolva.
Jááájjjj! Ez nagyon jól néz ki!!! Én is szeretem az áfonyát... Köszönöm a receptet, barátnőm gluténérzékeny, majd meghívom egy ilyen sütire.
VálaszTörlésAzért remélem nincs vége a paleo-s recepteknek sem...
VálaszTörlésNem, nem. Koránt sincs vége, hiszen én elsősorban paleos vagyok.
TörlésÉn nem vagyok paleós ,Ch csökkentett liszttel is működnek,a receptjeid?Köszi.
VálaszTörlés