A recept a Kifőztük ingyenes, online gasztromagazinban jelent meg.
Kissé elcsúsztam a húsos hétfő receptemmel, azonban ami késik, nem múlik. Ez a recept nagyon kellemes és pikáns. A sonka-gomba-parmezán párosítás nekem mindig is nyerő volt, a kókusztej-muskotályos bor párosítással pedig egyenesen telitalálatot lőttem. Köretként egy kis paleo kenyérrel tunkolni, további zöldséggel, esetleg aki megengedi magának, vagy nem paleozik annak egy kis rizzsel tudom ajánlani és további kis borral. Kellemes vacsora étel.
Taschner termékekről egyéb információ: http://taschnervin.hu
Egy ideje mar kovetem a blogod es tobb recepted kiprobaltam es a mai tokeletes muskotalyos gombaszosz vacsora utan megerett az ido arra, hogy elismeresem fejezzem ki a zsenialitasod irant :)
VálaszTörlésNagyon-nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök, hogy ízlett! :)
TörlésTetszik a recept, épp most csináltam meg az asszonynak...meglepetés :) az illata klassz
VálaszTörlés