Oldalak

hétfő, április 02, 2012

Húsos hétfő: Pikáns bárányhúsos pite ropogós zöldség köntösben (paleo)


Ismét elérkezett a hónap első hétfője, amit Húsos hétfőnek neveztem el, ugyanis ekkor egy húsos ételt posztolok, a hónap minden napján. Áprilisra ez a bárányhúsból készült, kissé pikáns (mégis sokak számára kedvelhető) pite került, amelynek tetejére - tört krumpli és tészta helyett - ezúttal reszelt zöldségek sültek finoman ropogósra a tetejére. 
Tökéletes húsvéti választás annak, aki szereti a bárányt és valamit újra, különlegesre vágyik.
Ennek a húsos pitének a receptjét a Kifőztük magazinban olvashattátok.




Ti milyen paleos menüt terveztek Húsvétra?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, ki kell próbálnom!:)

    VálaszTörlés
  2. Kipróbáltam húsvétkor, isteni. Köszi a szuper 5letet!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ízlett, köszönöm a vélemény megosztását! :)

      Törlés
  3. Milyen tökkel készül ez az étel? a fehér főzőtökkel vagy a sárga sütőtökkel? Köszi!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Brigi!

      Egyikkel sem,vagyis egy harmadik fajtával, aminek nem nagyon van magyar neve, mert otthon nem található meg (butternut squash), de kísértetiesen hasonlít az édes sárga sütőtökre, úgyhogy a sárga sütőtökkel nyugodtan ki lehet próbálni, max 1 csipettel több só kerül bele de ennek is édes íze van és pont ettől isteni! :)

      Törlés
    2. Más húsból is lehet készíteni? Vagy úgy már nem lesz az igazi?! :)

      Törlés
    3. Bármilyen húsból bátran elkészíthető, ugyanolyan ízletes lesz!

      Törlés

Kedves Hozzászóló!

Kérlek, hogy hagyj egy nevet (lehet fiktív is), amelyen szólíthatlak a válasz adásomkor.

Köszönöm a hozzászólásod!