Ismét elérkezett a hónap első hétfője, amit Húsos hétfőnek neveztem el, ugyanis ekkor egy húsos ételt posztolok, a hónap minden napján. Áprilisra ez a bárányhúsból készült, kissé pikáns (mégis sokak számára kedvelhető) pite került, amelynek tetejére - tört krumpli és tészta helyett - ezúttal reszelt zöldségek sültek finoman ropogósra a tetejére.
Tökéletes húsvéti választás annak, aki szereti a bárányt és valamit újra, különlegesre vágyik.
Ennek a húsos pitének a receptjét a Kifőztük magazinban olvashattátok.
Ti milyen paleos menüt terveztek Húsvétra?
Nagyon tetszik, ki kell próbálnom!:)
VálaszTörlésKipróbáltam húsvétkor, isteni. Köszi a szuper 5letet!!!
VálaszTörlésNagyon örülök, hogy ízlett, köszönöm a vélemény megosztását! :)
TörlésMilyen tökkel készül ez az étel? a fehér főzőtökkel vagy a sárga sütőtökkel? Köszi!:)
VálaszTörlésKedves Brigi!
TörlésEgyikkel sem,vagyis egy harmadik fajtával, aminek nem nagyon van magyar neve, mert otthon nem található meg (butternut squash), de kísértetiesen hasonlít az édes sárga sütőtökre, úgyhogy a sárga sütőtökkel nyugodtan ki lehet próbálni, max 1 csipettel több só kerül bele de ennek is édes íze van és pont ettől isteni! :)
Más húsból is lehet készíteni? Vagy úgy már nem lesz az igazi?! :)
TörlésBármilyen húsból bátran elkészíthető, ugyanolyan ízletes lesz!
Törlés