tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post4619483945035879922..comments2024-03-27T12:49:30.228+03:00Comments on Pocak Panna : Közel-keleti ízek: Ma'ammoul (vegán, glutén-, tejtermék-, hozzáadott cukor mentes)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00448065198798393031noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-75553371365202757892017-04-03T17:13:25.098+03:002017-04-03T17:13:25.098+03:00A receptet nem rakod fel magyarul? Nekem angol ver...A receptet nem rakod fel magyarul? Nekem angol verzió nyílik meg. Nagyon szuper recept, ki is fogom próbálni és a keleti kaja jöhet ezerrel! :-)Jayhttps://www.blogger.com/profile/01084482901534110635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-54084538755663798242013-11-03T00:04:13.180+03:002013-11-03T00:04:13.180+03:00Szia!
Én nagyon lelkesen álltam neki a receptnek,...Szia! <br />Én nagyon lelkesen álltam neki a receptnek, szerintem szuperül hangzik! De az alaptésztával kapcsolatban lenne kérdésem! Nekem nagyon sok lett a folyadék, ha mindent beleöntöttem volna híg lett volna. mennyit kell pihentetni?Addig, hogy a kókuszzsír megkösse kissé a tésztát? Én barna rizslisztet használtam, az számít? Köszönöm a választ! <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01799830497074987916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-9420940084282185042013-03-02T19:21:34.013+03:002013-03-02T19:21:34.013+03:00Kedves Csaba!
A bevezető szövegben írtam "A ...Kedves Csaba!<br /><br />A bevezető szövegben írtam "A szánkba véve, a régi aprósütemények állagát idézve, elporlad a szánkban, de amint elkezdjük rágni és összekeveredik a puha füge töltelékkel egy olyan kellemes állagot és ízt kapunk, melynek hatására újabb és újabb süti után nyúl a kezünk."<br />Tehát igen, alapból porladós a tészta egy kicsit (eredetileg is), ezért jó ha vékony a tészta és sok a belső töltelék mert akkor a kettő keveredve a szánkban szuper állagot ölt. Nem kell nagyon barnára sütni, csak épphogy. :)<br />A pekándió is szörnyen jól hangzik! :) Én legutóbb pisztáciásat csináltam, mert abból itt van bőven.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-29112076495501376612013-02-27T21:10:04.709+03:002013-02-27T21:10:04.709+03:00"...ha túlsütjük nagyon porlik"
Hú, akk..."...ha túlsütjük nagyon porlik"<br /><br />Hú, akkor én sajnos túlsütöttem. A képeket nézegetve mintha egy picit barnás színűre pirult volna a tészta. No mindegy. Még így is finom lett : )<br /><br />Az én töltelékem egyébként pekándió, hámozott és hámozatlan mandula volt.<br /><br />Köszönöm a receptet! Én nyitott vagyok a közel-keleti sütikre : )<br /><br />CsabaSzűcs Csabanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-61248682416771993732013-02-27T09:13:32.413+03:002013-02-27T09:13:32.413+03:00Kedves Ágnes!
Nagyon örülök, hogy ízlett és bevál...Kedves Ágnes!<br /><br />Nagyon örülök, hogy ízlett és bevált. Nem kell barnára pirítani, lehet, hogy beleírom a receptbe. :) Fehérnek kell maradnia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-68901609034662000892013-02-27T08:16:29.606+03:002013-02-27T08:16:29.606+03:00Kedves Csaba!
Én kicsi golyókat csináltam, nyílvá...Kedves Csaba!<br /><br />Én kicsi golyókat csináltam, nyílván ez a keksz méretétől is függ, azonban nem kell megpirulnia, fehérnek kell maradnia. Nagyon vékony réteg a tészta és sok a töltelék, ezért nem is kell pirítani, maga a tészta gyorsan megsül és mivel tojás sincs benne, ha túlsütjük nagyon porlik. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-26705978390080375352013-02-27T01:34:24.076+03:002013-02-27T01:34:24.076+03:00Szia!
Délután gyorsan meg is csináltam uzsonnára. ...Szia!<br />Délután gyorsan meg is csináltam uzsonnára. Volt itthon friss iráni datolyám, azt turmixoltam le narancslével, isteni volt. :) <br />Én 180 fokon sütöttem kb. 18 percig, még így sem lett barna, bár az enyém eleve sötétebb színű, mivel héjas darált mandulával készítettem.<br />Köszi a receptet, még biztosan lesz ismétlés! :) Legközelebb kipróbálom fügével.<br />ÁgnesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-64790909236215333062013-02-27T00:04:33.537+03:002013-02-27T00:04:33.537+03:00Kedves Pocak Panka,
Nekem 15 perc után nagyon feh...Kedves Pocak Panka,<br /><br />Nekem 15 perc után nagyon fehér volt még a tészta, biztos 160 fokon, és biztos 15 percig sütötted? Esetleg légkeveréses üzemmódban?<br /><br />Köszi: CsabaSzűcs Csabanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-11571038863664475162013-02-26T15:54:27.453+03:002013-02-26T15:54:27.453+03:00wow :)wow :)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06162870712694149344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-26578955304536404532013-02-26T12:10:16.908+03:002013-02-26T12:10:16.908+03:00bunlar çok güzelbunlar çok güzelmutfak gazetesihttps://www.blogger.com/profile/14279510036029731751noreply@blogger.com