tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post8007080281028952044..comments2024-03-27T12:49:30.228+03:00Comments on Pocak Panna : Vegán Áfonyás-Csokoládé torta (paleo, vegán)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00448065198798393031noreply@blogger.comBlogger39125tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-38271237542144099512014-07-03T21:26:56.941+03:002014-07-03T21:26:56.941+03:00Szia! szerinted a máz helyett egy avokádós csokikr...Szia! szerinted a máz helyett egy avokádós csokikrém (kakaós) illik a tetejére? A datolyát be kell áztatni vagy főzni? Te hol veszed a datolyát? kösziTiminoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-80511629535575182832013-04-10T00:50:08.174+03:002013-04-10T00:50:08.174+03:00Tegnapelőtt ez volt a szülinapi tortám! :-) Dupla ...Tegnapelőtt ez volt a szülinapi tortám! :-) Dupla mennyiséggel.. :-) Nagyon finom, biztos, hogy máskor is megcsinálom. Másnapra megmaradt két szelet, tapasztalatom szerint akkor még finomabb volt.. :-) Köszönöm!<br />Nikikishoviraghttps://www.blogger.com/profile/17030978008655627048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-15158160344700907942013-04-05T15:13:12.967+03:002013-04-05T15:13:12.967+03:00Kedves kishovirag!
A datolyát nyugodtan helyettes...Kedves kishovirag!<br /><br />A datolyát nyugodtan helyettesíts xilittel vagy mézzel, vagy akár banánnal is. Ha banánnal heyettesíted, akkor vegyél el egy kicsit a málnából v. amilyen bogyóst használsz, hogy ne legyen nagyon pépes a végeredmény. Mert ugye vegán, alapból nem piskótás lesz. Hajrá!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-85829351189036975202013-04-05T11:25:54.578+03:002013-04-05T11:25:54.578+03:00Vagy banánnal is lehet esetleg??? :-)
NikiVagy banánnal is lehet esetleg??? :-)<br />Nikikishoviraghttps://www.blogger.com/profile/17030978008655627048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-65911201823057218732013-04-05T11:09:44.988+03:002013-04-05T11:09:44.988+03:00Szia!
Ha a datolyát mézzel helyettesíteném, szerin...Szia!<br />Ha a datolyát mézzel helyettesíteném, szerinted mennyi kellene bele?<br />Köszönöm,<br />Nikikishoviraghttps://www.blogger.com/profile/17030978008655627048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-79490606655831825512012-10-20T09:12:08.694+03:002012-10-20T09:12:08.694+03:00Köszönöm szépen Virágdémon! Nagyon örülök, hogy el...Köszönöm szépen Virágdémon! Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésetek, szerintem is szuper ez a recept! :)<br />Köszönöm a kedves szavakat is. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-54121163978041854892012-10-20T08:42:02.104+03:002012-10-20T08:42:02.104+03:00Ez a recept is mennyei! :) datolyám nem volt, mazs...Ez a recept is mennyei! :) datolyám nem volt, mazsolát tettem bele, a maradék egy maréknyi fagyasztott meggyemet, banánt és némi almát, karobosra akartam csinálni, de nem volt az igazi, tettem bele még kakaóport is, és hirtelen ötlettől vezérelve 1 ek gabonakávéport. Az eredmény csodafinom, valódi ízorgia :)<br />Szerintem sütés előtt is meg lehet enni, nyers pudingnak nevezve, annyira finom a "tészta".<br />Kedves PocakPanna, gratulálok az oldaladhoz és köszönöm a csodás receptet :)Virágdémonhttps://www.blogger.com/profile/16952284195478365261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-30331070008291062412012-10-18T19:16:04.551+03:002012-10-18T19:16:04.551+03:00Kedves Timi!
Nálam a csokimáz totál egynemű, és t...Kedves Timi!<br /><br />Nálam a csokimáz totál egynemű, és tök mindegy a sorrend. Szerintem az összetevőidben keresendő a "hiba". Én szűrt vagy kezelt (tehát szagtalan és íztelen) kókuszolajat és Holland kakaóport, valamint folyós mézet használok. Nem tudom mi lehet a gond. A datolya az darabszám. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-67084194537126924672012-10-18T09:35:08.053+03:002012-10-18T09:35:08.053+03:00Kedves PocakPanna! Azt szeretném kérdezni, hogy a ...Kedves PocakPanna! Azt szeretném kérdezni, hogy a "paleo csokimáz" nálad egyneműre összekeveredik? Én először felolvasztottam a kókuszolajat, majd utána tettem bele a mézet majd a kakaót. A méz nem keveredik el a kókuszolajjal, hanem az alján marad. Lehet, hogy fordítva kellett volna kezdenem az összekeverést? Jobban fel kellett volna melegíteni? A mézem kicsit már meg volt cukrosodva. Most diós-répatortán próbáltam így is jó lett, csak kissé foltos a süti. <br />Apropó, a datolya az 15 dkg vagy 15 db? Nekem itthon magozott aszalt datolyám van. Én is a "vizes megoldással" szoktam pépesíteni. <br />Köszi a választ! Üdv, TimiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-6945897698222545392012-07-30T10:20:45.647+03:002012-07-30T10:20:45.647+03:00Köszi, megcsináltam a szülinapomra. Aszalt datolyá...Köszi, megcsináltam a szülinapomra. Aszalt datolyát megfőztem, összepépesítettem, majd a gyümölcsöt is bele, de csak 15 dekát (így vettem ki a receptedből). A többi a tetejére ment díszítésnek. Jó lett, bár nekünk túl tömény (tömör gyönyör).jutkaditkahttps://www.blogger.com/profile/10861449095382621128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-72915701729951286692012-07-29T22:55:23.591+03:002012-07-29T22:55:23.591+03:00Kedves jutkaditka!
A datolya az friss datolya a r...Kedves jutkaditka!<br /><br />A datolya az friss datolya a recept szerint, de ha olyat nem tudsz venni, akkor azt is csinálhatod, hoyg apróra vágod az aszaltat és éppen csak kevés vízzel puhára főzöd. GYorsan meg van és szuper. Csak le ne öntsd a vizet, elvileg olyan kevés kell, hogy azt beigya főzés közben. Abba sok cukor ki is válik.<br />De, a tésztába is kell, a recetet olvasva láthatod, hogy 30 dkg gyümölcs kell bele (ettől olyan finom az állaga és ettől vegán). <br /><br />üdv.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-52441297067865926792012-07-27T10:45:24.188+03:002012-07-27T10:45:24.188+03:00A datolya asztalt datolya, ugye? Mert nálunk csak ...A datolya asztalt datolya, ugye? Mert nálunk csak az kapható. Ha rendes datolya kell hozzá, akkor jó lesz úgy, ha az aszalt datolyát beáztatom/megfőzöm kicsit?<br />A saját szülinapomra szeretném megsütni, mert nagyon tetszik. <br />A tésztába meg nem kell nyers gyümölcs, csak a tetejére, ugye?<br /><br />Juditjutkaditkahttps://www.blogger.com/profile/10861449095382621128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-57189373470158095462012-06-07T17:47:38.204+03:002012-06-07T17:47:38.204+03:00Zsuzsi, nagyon örülök neki!! :)Zsuzsi, nagyon örülök neki!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-70426583405963746372012-06-07T17:44:50.437+03:002012-06-07T17:44:50.437+03:00Csodás volt, Panna! :) Odavoltak a szülinaposok!
...Csodás volt, Panna! :) Odavoltak a szülinaposok! <br /><br />Köszi, ZsuzsiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-48390932043444304582012-04-26T14:47:24.194+03:002012-04-26T14:47:24.194+03:00Szia Zsuzsi!
A hőmérsékletet én azt javaslom, hog...Szia Zsuzsi!<br /><br />A hőmérsékletet én azt javaslom, hogy hagyd annyiban, amennyi a receptben és figyeld meg a tortát, nézz rá időnként. Pontosan nem tudom megmondani hány perc alatt fog így megsülni, mert ez a sütődtől is függ. Azt javaslom nézz rá 20 perc után, nyomkodd meg az ujjaddal (ezt szoktam) és ha késznek ítéled akkor kész. :) Tudom, nem nagy tudomány, de a gyakorlatban ez így működik. Szemre ítéljük. Mivel nincs benne tojás, így vész nincs. Túlsütni viszont nem ajánlom, nagyon finom úgy, hogy a belseje puha és szaftos. Majd mondd el, hogy ízlett!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-91296151958954761042012-04-26T14:40:13.963+03:002012-04-26T14:40:13.963+03:00Szia Pocakpanna!
Az előző kommentelőhöz hasonlóan...Szia Pocakpanna!<br /><br />Az előző kommentelőhöz hasonlóan én is egyből dupla adagot készítenék, mert nagyobb formában fogom sütni. Szerinted hogyan módosítsam a sütési időt?<br /><br />Köszönöm, Zsuzsi :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-57745555734528329382011-11-21T22:46:40.172+03:002011-11-21T22:46:40.172+03:00Köszi a gyors választ! Trükkös, nagyon trükkös...;...Köszi a gyors választ! Trükkös, nagyon trükkös...;-) Akkor inkább dupla adagot veszek, mert ez a mennyiség seperc alatt elfogy!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-74961109436878717982011-11-21T19:49:07.029+03:002011-11-21T19:49:07.029+03:00Betty!
Emelkedni nem emelkedik semmitől, hiszen n...Betty!<br /><br />Emelkedni nem emelkedik semmitől, hiszen nincs benne semmi olyan, amitől emelkedhetne (sikér), egyszerűen csak kisebb tortaformába raktam a mennyiséget és ez alapból magasabb tortát csinált. Nem emelkedett nekem sem, hiszen még tojás sincs benne. :) A tortaforma a trükk, de simán jó laposan is, sok gyümi kell a tetejére! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-71234370233444608342011-11-21T19:37:53.520+03:002011-11-21T19:37:53.520+03:00Szia Panna!
A hétvégén kipróbáltam, nagyon fincsi...Szia Panna! <br />A hétvégén kipróbáltam, nagyon fincsi és krémes lett, de sajna nekem is tök lapos....:-( Megnéztem a Green Kitchen Stories oldalán is, és hát pont olyan lapos, mint ott, szóval te valamit nagyon ügyesen csinálhattál, hogy ilyen szép lett! Diót tettem bele, meg ribizlit, mert az volt itthon. Vajon a mandulától lenne magasabb? Hmm... Szerinted?<br />BettyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-66570074386199493972011-10-10T18:25:26.274+03:002011-10-10T18:25:26.274+03:00Szia Nóri!
Nem tudom hogyan történhetett, remélem ...Szia Nóri!<br />Nem tudom hogyan történhetett, remélem nem vette el a kedved, nagyon-nagyon finom!<br />Köszönöm a választ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-9014623983477556552011-10-10T17:41:14.581+03:002011-10-10T17:41:14.581+03:00Szia!
èn megcsináltam( vagyis próbáltam) ezt a tor...Szia!<br />èn megcsináltam( vagyis próbáltam) ezt a tortát , de nagyon lapos és kemény lett.<br />Pedig annyira akartam, mert a tied istenien néz ki..<br />NóriAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-88699372615963407242011-09-29T22:29:47.925+03:002011-09-29T22:29:47.925+03:00Kedves Éva!
Én azt javaslom, hogy nyugodtan próbá...Kedves Éva!<br /><br />Én azt javaslom, hogy nyugodtan próbáld ki xilittel, esetleg tegyél bele 2 evőkanállal több nyers gyümölcsöt!<br />Majd írj meg, milyen lett!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-29467610723959044542011-09-29T21:00:39.629+03:002011-09-29T21:00:39.629+03:00Szia!
Ha lehet én is kihagynám a datolyát... De ha...Szia!<br />Ha lehet én is kihagynám a datolyát... De ha pl. xilittel édesítem, akkor viszont lehet nem lesz "ilyen" az állaga? Tanács?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-84627978121555129502011-09-29T20:58:37.589+03:002011-09-29T20:58:37.589+03:00Én is szívesen kihagynám a datolyát... De, ha pl. ...Én is szívesen kihagynám a datolyát... De, ha pl. xilittel ízesítem, akkor meg lehet nem lesz "ilyen" az állaga? Tanács?Évanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-50953461208918459252011-09-23T23:24:49.846+03:002011-09-23T23:24:49.846+03:00Kysu, nagyon örülö, hogy ízlett! :)Kysu, nagyon örülö, hogy ízlett! :)Anonymousnoreply@blogger.com