tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post7790977793140975258..comments2024-03-27T12:49:30.228+03:00Comments on Pocak Panna : Tejes pite málnával bolondítva (glutén/tejtermék/cukor-mentes)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00448065198798393031noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-46465623465893094782015-04-27T16:42:28.236+03:002015-04-27T16:42:28.236+03:00Nagyon jó a recept, egy gond van vele, hogy ez nem...Nagyon jó a recept, egy gond van vele, hogy ez nem paleo. A rizsliszt nem paleo. Kókuszlisztre én is kíváncsi vagyok, mennyit kellene beletenni, mert nagyon sok vizet felvesz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-5881344249607928132014-06-09T17:47:30.125+03:002014-06-09T17:47:30.125+03:00elkészítettem a sütit, rájöttem, hogy a kókusztej ...elkészítettem a sütit, rájöttem, hogy a kókusztej sűrűsége befolyásolja a rizsliszt mennyiségét, dea recept nagyon jó, remek ízvilágú sütiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10300409403662359451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-4795881863457711222014-01-13T20:27:30.747+03:002014-01-13T20:27:30.747+03:00A rizs sem paleo...A rizs sem paleo...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-18964108502076592402013-10-11T16:00:00.482+03:002013-10-11T16:00:00.482+03:00jaj most látom, a válaszban a Zsuzsó megszólítás j...jaj most látom, a válaszban a Zsuzsó megszólítás jó lesz :) Üdv!Zsuzsóhttps://www.blogger.com/profile/09912785847181783938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-82081678073689265892013-10-11T15:58:45.984+03:002013-10-11T15:58:45.984+03:00Sziasztok!!! Kedves Panna, rizsliszt helyett ha ki...Sziasztok!!! Kedves Panna, rizsliszt helyett ha kicsit paleosabban akarnád elkészíteni, akkor milyen lisztet tennél bele és milyen arányban? (Ismerem ezeket a paleo liszteket, de ezt a süteményt még nem sütöttem meg, azt tudom, hogy pl. a kókuszliszt nagyon sok folyadékot felvesz; mégis a kókuszlisztet el tudnám bele képzelni, csak nem tudom, milyen arányban próbálkozzam, mert rizsliszttel még sosem volt dolgom). Válaszodat előre is köszönöm! És a recepteket is! Nagyon igényes oldal! Zsuzsóhttps://www.blogger.com/profile/09912785847181783938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-87697575558935506962013-10-07T20:28:01.590+03:002013-10-07T20:28:01.590+03:00Szia Panna!
Most sül a süti, mennyei illata van!!!...Szia Panna!<br />Most sül a süti, mennyei illata van!!!<br />PanitaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05415634296263597049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-81344205220066003582013-09-01T17:03:28.265+03:002013-09-01T17:03:28.265+03:00Szia Panna!
Mint a többiek, én is hiányoltak, hog...Szia Panna!<br /><br />Mint a többiek, én is hiányoltak, hogy nem volt új recept, semmi bejegyzést. Örülök, hogy<br />ismét megosztottál egy receptet.<br />Légy kedves az oldalad fejlécében lévő csokis receptet hol találom? <br />Köszönöm, ha időd szakítasz rám.<br />Jó pihenést, rokonlátogatást, élménybeszámolót kívánok szeretettel:<br />Madohttps://www.blogger.com/profile/00447235665013943910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-81606575755670462002013-08-31T17:21:33.483+03:002013-08-31T17:21:33.483+03:00Kedves Pocak Panna,
Nagyon örülünk, hogy egy hoss...Kedves Pocak Panna,<br /><br />Nagyon örülünk, hogy egy hosszabb kihagyás után újra olvashatunk a blogon.<br /><br />Hálás köszönet a blogért és a sok-sok finom és egészséges receptért!<br /><br />Üdvözlettel.Szűcs Csabanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-5729206372040715432013-08-30T15:34:15.871+03:002013-08-30T15:34:15.871+03:00Köszi a gyors választ.
Nem hagytam ki semmit, átn...Köszi a gyors választ. <br />Nem hagytam ki semmit, átnéztem még egyszer. Még másmilyen tejes pitét sem sütöttem, ezért volt furcsa, hogy folyékony. <br />40 percnél nekem még folyt a teteje. Nem mertem kivenni. Alsó-felső sütéssel sütöttem, mint a sütiket általában. Ez számíthatott? Esetleg légkeveréssel?<br /><br />A sütijeid általában sikerülni szoktak, ezért lepődtem meg nagyon. <br />Köszi a segítséget. Nem adom fel :-)<br />knettaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-76539384969194950642013-08-30T14:48:56.981+03:002013-08-30T14:48:56.981+03:00Kedves knetta!
Adtam még 20g-ot a rizsliszthez, d...Kedves knetta!<br /><br />Adtam még 20g-ot a rizsliszthez, de igazából ez nem oszt nem szoroz, már csináltam 110g-mal is és 130-al is, még a 130-as kihűlve keményebb is lett. Én ilyen lágyan szeretem, nagymamám is így csinálta. <br />Igen, teljesn folyékonynak (mint a ngyon lágy palacsinta tészta) kell lennie sütés előtt. 40 percnél és soha soha nem sütöttem tovább, kivéve is lágy, hagyni kell kihűlni, mint a rendes tejespitét. Félek, hogy másfél órája sütöd már... biztos nem hagytál ki semmit vagy nem mérted rosszul?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-79919679260314011092013-08-30T14:42:17.078+03:002013-08-30T14:42:17.078+03:00Szia!
Elkészítettem a sütidet, de nem sikerült. Ké...Szia!<br />Elkészítettem a sütidet, de nem sikerült. Kérlek, ellenőrizd a recept leírását, biztosan jó-e! Túl folyékony volt a tészta a sütés előtt. Ilyennek kell lennie?<br />Már másfél órája sül 170 fokon, de még mindig nyers. <br />knettaAnonymousnoreply@blogger.com