tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post6477039909816986800..comments2024-03-17T12:26:08.899+03:00Comments on Pocak Panna : "Háztartási" keksz a paleo konyhában (paleo, 0 cukor/méz/édesítő!)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00448065198798393031noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-28462542539257144052020-06-08T19:55:47.717+03:002020-06-08T19:55:47.717+03:00Szia Panna! Szuper a blogod, így tovább:)Isteni a ...Szia Panna! Szuper a blogod, így tovább:)Isteni a keksz a paleo Nutellával! Le lehet fagyasztani?<br /><br />Minden jót neked!<br /><br />Évinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-54145591370730353392016-03-05T15:48:29.799+03:002016-03-05T15:48:29.799+03:00köszönöm, ki fogom próbálni, aztán majd írok :)köszönöm, ki fogom próbálni, aztán majd írok :)Norcsihttps://www.blogger.com/profile/13303846338178905484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-25080609029164559542016-03-04T19:39:21.701+03:002016-03-04T19:39:21.701+03:00Kedves Norcsi! Szerintem működne. Azt javaslom, ho...Kedves Norcsi! Szerintem működne. Azt javaslom, hogy egy kis adagot csinálj először, hogy meglásd jó lesz-e neked. A kókuszzsírban nem vagyok már olyan biztos, de jó ötlet kipróbálni. :) Majd mond el, hogy sikerült! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16049553060472683428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-49064832872397968442016-03-04T14:35:55.892+03:002016-03-04T14:35:55.892+03:00Kedves Panna!
Kókusztekercset szeretnék paleóvá va...Kedves Panna!<br />Kókusztekercset szeretnék paleóvá varázsolni. Abba rengeteg darált háztartási keksz kell, szerinted erre lecserélhető? A tejet már kókusztejre cseréltem, a cukrot eritritre, az működött, még a vajat kell kicserélnem és a kekszet. A vaj helyett kókuszzsírt gondoltam, bár eléggé félek a végeredménytől, a keksz helyett pedig erre. Szerinted működne? Bár látom régi a bejegyzés, de azért nagyon köszönöm, ha válaszolsz :)Norcsihttps://www.blogger.com/profile/13303846338178905484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-24852532680487953012013-02-24T09:56:18.928+03:002013-02-24T09:56:18.928+03:00Kedves Kata!
Én is szeretek a glutén-mentes liszte...Kedves Kata!<br />Én is szeretek a glutén-mentes lisztekkel kísérletezni, és én is szeretem keverni a maglisztekkel. Hamarosan látni is fogsz ilyen recepteket a blogomon, amikkel a glutén-, tejtermék- és cukormentességre koncentrálok.<br />Az erititet még nem próbáltam, ezért nem mondhatok véleményt, viszont én most a xilittel kísérletezek sok sikerrel. A kettő ha jól olvasom hasonlít. Ha a paleo által támogatott, akkor érdemes próbálgatni. Az édesítőknél a GI-re és a magas fruktóz tartalomra kell vigyázni.<br />Neked is nagyon kellemes hétvégét kívánok! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-46835041128383330882013-02-23T19:42:25.232+03:002013-02-23T19:42:25.232+03:00Szia Panna !
Vettem a bio boltban gluténmentes lis...Szia Panna !<br />Vettem a bio boltban gluténmentes lisztet és azzal keverem a magliszteket.Te használsz ilyen lisztet ?<br />Érdekelne a véleményed erről , valamint az eritrit édesitőről.<br /><br />Kellemes hétvégét ! KataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-53000356409236165072012-11-21T19:29:06.374+03:002012-11-21T19:29:06.374+03:00De szuper! Nagyon jó ötlet, és milyen egyszerű!!!!...De szuper! Nagyon jó ötlet, és milyen egyszerű!!!! Köszönöm szépen! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-488443095624846972012-11-21T15:29:38.323+03:002012-11-21T15:29:38.323+03:00Kedves Kata!
Jó ötlet így felhasználni őket. Egys...Kedves Kata!<br /><br />Jó ötlet így felhasználni őket. Egyszerű, házilag főzött krém jutott eszembe: pl. 3-4dl kókusztej+3 tojás sárgája. Finom krémes lesz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-49524643578525439352012-11-21T15:21:50.051+03:002012-11-21T15:21:50.051+03:00Kedves Panna!
Én is elkészítettem ezt a kekszet, ...Kedves Panna!<br /><br />Én is elkészítettem ezt a kekszet, és imádom! Ezért gondoltam, megvariálom még kicsit, és a mandula liszt helyett (ja, mert én azt használtam) kókuszliszttel készítettem el. Hááát, nos... pocsék lett. Száraz, porlad, és elég íztelen. Viszont sajnálnám kidobni, ezért arra gondoltam, hogy felhasználom és másik sütit csinálok belőle. Olyasmit képzelek el, mint a "hagyományos" egy réteg babapiskóta, egy réteg puding, majd megint piskóta, és így tovább, amíg van hozzávaló. A "babapiskóta" lenne ez a kókuszos keksz. Már csak krémnek, "pudingnak" kéne kitalálni valamit. Tudnál esetleg javasolni valami krémet amit esetleg még egy kis gyümölccsel is fel tudnék turbózni? Előre is nagyon köszönöm!!!<br />Üdv,KataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-27315652340768130852012-11-19T20:21:07.285+03:002012-11-19T20:21:07.285+03:00Kedves Kata!
Nagyon örülök, hogy sikerült, ízlett...Kedves Kata!<br /><br />Nagyon örülök, hogy sikerült, ízlett és bevált. Remélem a továbbiakban is hasonló sikerrel jársz! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-7600774215675082582012-11-19T20:09:24.847+03:002012-11-19T20:09:24.847+03:00Kedves Panna, megcsináltam mandulaliszttel, adtam ...Kedves Panna, megcsináltam mandulaliszttel, adtam még plusz kb.1,5 dkg kókuszolajat, tettem hozzá pici fahéjat és xilitet, jó lett és omlós.Legközelebb sósan csinálom, utána kipróbálom kissé darabos dióval és reszelt almával.<br />Megsütöttem a biscottit is,( kétszer sütve) az is finom lett, köszönet a receptekért:KataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-81351705518215579532012-11-08T14:59:10.496+03:002012-11-08T14:59:10.496+03:00Kata! Igen, használhatsz, de akkor szerintem adj h...Kata! Igen, használhatsz, de akkor szerintem adj hozzá egy kis kókuszolajat is, vagy amilyen zsiradékot használsz. Majd mondd el milyen lett! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-21011769212742783972012-11-08T14:57:13.915+03:002012-11-08T14:57:13.915+03:00Kedves Panna,
gratulálok a csodás ötletekhez és a...Kedves Panna,<br /><br />gratulálok a csodás ötletekhez és a valóban ízletes végeredményhez.Jó, hogy ilyen kreatív vagy mindannyiunk nagy hasznára.<br />Nagyon tetszik a fenti recept is, kérdésem azért van: a mandula helyett használhatok mandulalisztet ? Az van éppen itthon.<br /><br />Köszönet az eddigiekért és a válaszért: Kata Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-75675676776767255302012-08-29T17:53:11.078+03:002012-08-29T17:53:11.078+03:00Kedves Xéna!
Igen, én héjastul használom a mandul...Kedves Xéna!<br /><br />Igen, én héjastul használom a mandulát, valamint lehetséges, hogy kicsit tovább sütöttem. Mindenesetre nagyon örülök, hogy ízlik a keksz! :) KÖszönöm!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-39725434116908309302012-08-29T13:36:45.743+03:002012-08-29T13:36:45.743+03:00Kedves Panna!
Megcsináltam a kekszet és szuper fin...Kedves Panna!<br />Megcsináltam a kekszet és szuper finom lett, bár én csempésztem bele egy ek. Xilitet és vaníliát is.<br />Kérdésem, hogy a te kekszeid mitől ilyen sötét színűek? Héjas mandulát használtál? Mert az én kekszeim hófehérek lettek.<br />Köszi!<br />Üdv,XénaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-59614732476825651822012-08-28T14:07:21.461+03:002012-08-28T14:07:21.461+03:00Kedves Virág!
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetsz...Kedves Virág!<br /><br />Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik. A kókuszolajat szépen lehet itt helyettesíteni vajjal, esetleg ghível. Remélem sikerül a recept és ízleni fog! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-31698151217381923032012-08-24T19:51:57.157+03:002012-08-24T19:51:57.157+03:00Szia Panna. Először is nagy Grat az oldaladhoz, üg...Szia Panna. Először is nagy Grat az oldaladhoz, ügyi vagy : ) Azt szeretném kérdezni, hogy mivel helyettesíthetném a receptekben a kókuszolajat? Válaszod előre is köszönöm, további sok paleós sikert : ))) Virág<br /> Virágnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-57889892325487642982012-05-17T17:05:02.228+03:002012-05-17T17:05:02.228+03:00Kedves Brigi! Ha édesebb fajta a dió, akkor bátran...Kedves Brigi! Ha édesebb fajta a dió, akkor bátran ki lehet cserélni a mandulát dióra. Amúgy én olyan fele-fele arányba ajánlom a dió felhasználását. De mondom, ha édesebb, bátran, mert nagyon finom dióval is!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-53741025629712986272012-05-17T16:07:16.539+03:002012-05-17T16:07:16.539+03:00A keksz dióval is elkészíthető? Látom hogy a legtö...A keksz dióval is elkészíthető? Látom hogy a legtöbb sütirecept mandulával dolgozik, viszont nekem otthon rengeteg dióm van, így gazdaságosabban tudnék azzal dolgozni. Mennyire lehet a mandulát dióval helyettesíteni a "mandulás" receptekben? <br />köszönöm!Brigihttps://www.blogger.com/profile/18026719891012374472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-35521540896692923822012-04-19T17:46:28.434+03:002012-04-19T17:46:28.434+03:00Szerintem ha a diót darálja, akkor a többit is dar...Szerintem ha a diót darálja, akkor a többit is darálnia kell! Sok szerencsét! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-30003615828756775762012-04-19T14:31:01.734+03:002012-04-19T14:31:01.734+03:00Szia! Egy sima kézi diódarálóval is darálhatom a m...Szia! Egy sima kézi diódarálóval is darálhatom a magvakat?Szabó Fridahttps://www.blogger.com/profile/18306497041311184927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-83912085560585042452012-01-24T22:43:38.408+03:002012-01-24T22:43:38.408+03:00Köszönöm Hazsuka! Habár nálam működik, utánanézek!...Köszönöm Hazsuka! Habár nálam működik, utánanézek!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-32693498487817819252012-01-24T22:38:59.854+03:002012-01-24T22:38:59.854+03:00Kedves Panna!
Nem működik jól az oldalad nálam. Ha...Kedves Panna!<br />Nem működik jól az oldalad nálam. Ha valamit keresek nem találja. Aztán találja, de leugrik az aljára, a bejegyzésekhez. A betűtipus változik menet közben. Mivel más oldalaknál nem tapasztalom ezt, ezért jelzem, hátha neked kell valami beállítást ellenőrizni. Üdvözlettel<br />HazsukaHazsukahttps://www.blogger.com/profile/12145145518290869439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-40818078218973997772011-11-17T20:09:12.925+03:002011-11-17T20:09:12.925+03:00Kedves Knetta!
Igen,tény, hogy ez nem az a puha f...Kedves Knetta!<br /><br />Igen,tény, hogy ez nem az a puha fajta keksz, bár azrét nem is olyan kemény, hogy ölni lehessen vele. Nekem finom omlós lett, de azért nem porhanyós, hanem olyan puha. A háztartási kekszet imitálja, ezért kifejezetten íztelenre csináltam én is. Lehet bátran édesíteni több méz/agávé vagy fűszerek: vanília, fahéj, narancshéj reszelék segítségével.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-52034090947160403782011-11-17T11:44:10.843+03:002011-11-17T11:44:10.843+03:00Sziasztok!
Elkészítettem a kekszet, de nagyon kem...Sziasztok!<br /><br />Elkészítettem a kekszet, de nagyon kemény lett, és valahogy kicsit ízetlen is. <br />Bár, én nem készítettem hozzá semmi krémet, mert nem vagyok igazán édes szájú, de ez még nekem is kevés volt így natúr. <br />Nektek nem keményedik meg nagyon a keksz? Nálunk ölni lehet vele. Bár, lehet hogy kicsit laposra készítettem őket. <br />knettaAnonymousnoreply@blogger.com