tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post6192227341936436002..comments2024-03-27T12:49:30.228+03:00Comments on Pocak Panna : Daring Bakers: "Let's Go Nuts for Doughnuts!" - Rose scented LokumadesAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00448065198798393031noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-48344105246743071502010-10-28T12:13:43.574+03:002010-10-28T12:13:43.574+03:00Sysa!
Igen, sajnos nincs sikértartalma, és ezért n...Sysa!<br />Igen, sajnos nincs sikértartalma, és ezért nem lehet, de legalább megpróbáltam. Kár érte...én is ezt mondtam.<br /><br />Flóra!<br />Igen, én is így vagyok vele, ha valami ronda,de finom,de sajnos ennek az íze még csak nem is emlékeztet a fánkéra, totál kudarc, de mivel a Daring Bakers erről szól, hogy kísérletezünk bátran, így én is kipipálhatom a gluténmentes fánkot, még ha nem is sikerült, felrakni meg kötelező felrakni, úgyhogy ez van. Hál istennek nem verseny, csak játék, mint a VKF!, csak angolul. Ez van, nem sikerülhet mindig minden, majd jövő Húsvétkor lezúzok bosszúból egy csomó fánkot. :-)))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-5274338699545161842010-10-28T11:43:21.384+03:002010-10-28T11:43:21.384+03:00"Kicsit fura... Kicsit más...De a fenébe is, ..."Kicsit fura... Kicsit más...De a fenébe is, akkor is megesszük!" - ezt mondtuk egyszer, amikor egy társasággal sajtgolyókat csináltunk - volna, ha a végeredmény nem sült panír és sajtcafrangok keveréke lett volna.<br />Na azért Nálad nem ennyire durva a helyzet, de a lényeg: biztos finom, akkor meg kit érdekel, hogy néz ki? :)<br />(Jó, egy versenynél persze mások a szempontok, de Ti legalább biztos jól jártatok...;) )Flórahttps://www.blogger.com/profile/12583978751669618927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-36039059548165996852010-10-28T02:54:19.506+03:002010-10-28T02:54:19.506+03:00Az a baj, hogy a gluten az, ami megkoti a megkelt ...Az a baj, hogy a gluten az, ami megkoti a megkelt teszta racsszerkezetet, hogy rugalmas maradjon, es ne essen ossze. Anelkul is kepez gazokat az eleszto, amitol folfut a teszta, de a kemenyito magaban nem eleg ahhoz, hogy ezt meg is tartsa, ugyhogy ossze fog esni. Ezert van peldaul a kenyerlisztben is tobb gluten, mint a sima lisztben, es ezert nem megy az ilyesmi zabpehelyliszttel. Kar erte :(Sysahttps://www.blogger.com/profile/14057507493680055396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-73693019286967730252010-10-28T00:32:51.387+03:002010-10-28T00:32:51.387+03:00tutora!
Köszönöm szépen! :-))tutora!<br />Köszönöm szépen! :-))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-63005886800174461072010-10-27T23:04:39.086+03:002010-10-27T23:04:39.086+03:00OFF: tetszenek a gyöngyszemek :)OFF: tetszenek a gyöngyszemek :)tutorahttp://tutorafoz.freeblog.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-8369067749455858952010-10-27T18:45:48.416+03:002010-10-27T18:45:48.416+03:00Igen, szerintem is jó lehet minden másra, de erre ...Igen, szerintem is jó lehet minden másra, de erre tutira nem. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2333562112414866400.post-19007700651765751502010-10-27T17:22:16.969+03:002010-10-27T17:22:16.969+03:00Évek óta használom a zabpehelylisztet. Nagyon sokf...Évek óta használom a zabpehelylisztet. Nagyon sokféle édességhez jó, de a tapasztalatom az, hogy a kelt tészták ebben kivételek. Sajnos. :(pipacshttps://www.blogger.com/profile/04338863282514381408noreply@blogger.com